vineri, 18 decembrie 2020

 

ŞI TOTUŞI ESTE....

A face sau a crea, înseamnă echilibru, bunătate, cinste, ordine perfectă. În viaţă , pentru reuşită, trebuie creat echilibru şi ordine, perfecte pentru a rezolva, pentru a vindeca o situaţie, chiar dacă la început este greu, în timp totul prinde lumină, se curăţă!...

Uneori spunem ceva ce nu am vrut să spunem şi ne întrebăm ce anume ne-a îndemnat să facem asta. Ştim că este ceva din inconştientul nostru şi este o reactie declanşată de o anumită situaţie. Iluminarea minţii noastre nu a fost rapidă şi eficientă! Atunci când ai o problemă, gândirea ta este şi ea acolo, pentru că eşti parte! Tot ceea ce vedem şi trăim ne aparţine. Totul vine din interiorul nostru. Totul se reflectă din interior. Este o oglindă. De aceea este bine ca interiorul nostru să fie curat, limpede!

Potrivit unor oameni de stiinţă, numai bebeluşii pot vedea lumea aşa cum este. Ei urmăresc versiunea brută a realităţii, deorece au mai puţin de eliminat din informaţiile pe care le primesc. Deci SĂ AI OCHII DE NOU-NĂSCUT. Numai atunci poţi vedea realitatea clară! Numai aşa devenim corecţi şi responsabili.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu